Noticias Colegio Sil 
SIL, Centro privado concertado por la Generalitat de Catalunya

BLOG

Nuestra visita al “Saló de l’ensenyament”

29/Mar/2016

El passat 9 de març, els alumnes de 1r de batxillerat vam assistir al Saló de l’Ensenyament, un espai on s’exposen les diverses carreres universitàries i opcions que hi ha pel nostre futur, una vegada finalitzat el batxillerat.

Des del nostre punt de vista, ens ha semblat una bona opció que el col·legi hagi donat suport per assistir a aquest esdeveniment que ens ha servit per a orientar-nos i aclarir les nostres idees. Per exemple en el meu cas (Mari Beneito) he pogut descobrir què és el que més m’agrada, el disseny, veient quines universitats oferien aquesta carrera i coneixent les assignatures que s’imparteixen. Jo, (Mar Fernández) en canvi,  tenia més clar què era volia estudiar, però necessitava una petita empenta i més informació què m’ajudés a consolidar el meu pla (si estaven homologades o no, quina era la nota de tall, on estaven ubicades …).

Com a conclusió, creiem que és una visita molt recomanable que hauria de realitzar-se a tots els centres, ja que facilita i ajuda la decisió dels alumnes a l´hora, d’escollir què volen ser de grans.

IMG_20160309_123222 (1) IMG_20160309_120925 (1)Copyright © 2018 Colegio-Sil • Dinamic Group | Política de Privacidad