Noticias Colegio Sil 
SIL, Centro privado concertado por la Generalitat de Catalunya

BLOG

Revista Sant Jordi 2016!!!

22/Abr/2016

Sant Jordi ja ha arribat! Sant Jordi ja és aquí!

Com cada any la festa de les roses, l’amor i els llibres s’ha plantat davant nostre il·luminant-nos els ulls i dibuixant un somriure als nostres rostres.

Perquè la historia va d’amor, d’amor entre prínceps i princeses, entre herois i heroïnes, entre persones que aprofiten l’ocasió per recordar que cal dir “…t’estimo!”. I la rosa vermella simbolitza aquest amor: vermella com la passió, diuen uns, amb punxes exclamen uns altres. Perquè l’amor té passió i té punxes, i aquesta contradicció és el que el fa real, viu, veritable. I els llibres? Qui es pot imaginar una vida sense llibres? Sense històries, sense imaginació, sense emocions…

A l’escola ens agrada molt celebrar l’amor, la primavera i la història. I aquest recull conté els tres ingredients: molt amor, perquè és el fruit d’un treball i una dedicació que només som capaços de donar quan hi ha amor; hi ha roses i princeses i dracs i herois i heroïnes, i sentiments… Només heu de saber trobar-los en els relats que anireu llegint.  I de literatura n’hi molta, molta i de qualitat, perquè està feta amb el més important de tots els ingredients: la il·lusió.

Espero que us agradi el que llegireu, només una mostra de tot el que s’ha fet a l’escola per tenir una diada plena de roses, d’amor i de llibres.

Feliç Sant Jordi!

 

Revista Sant Jordi 2016Copyright © 2018 Colegio-Sil • Dinamic Group | Política de Privacidad