Educació Google

Encara que una mica tard referent en aquest curs que ara acaba, finalment hem pogut implantar el sistema de Google Education, amb el que s’ha habilitat un compte de correu per als pares, alumnes i professors, per millorar la comunicació, per fer un pas en la millora de les tecnologies que facin més àgil la interrelació entre professors i alumnes, entre pares i el centre, una forma més fácil i amena per fer-los partíceps de les activitats diàries dels seus fills mitjançant reportatges gràfics, videos etc., que penjarem en la nostra galeria privada i a la qual només Vostès tindran accés lliurement amb la contrasenya que els farem arribar.

Aquests àlbums estaran disponibles des del moment en què es produeixin i romandran en la galeria fins a final de curs, la qual cosa els permetrà accedir a ells durant tot l´any i així poder descarregar imatges, etc.

Tal com els indicàvem en la carta que els hem lliurat només han de seguir el link que els hem facilitat.
Esperem que ho gaudeixin.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *