Visita a l’hort de l’escola

L’hort de l’escola ja està en funcionament. Els alumnes d’Educació Infantil s’encarreguen de plantar, treure fulles, regar… tenen cura setmanalment de l’hort.

La setmana passada els alumnes de P3 i P4 van ensenyar l’hort als seus companys/es de P2 i primer de Primària. Van explicar quines espècies hi ha plantades, van poder olorar les plantes aromàtiques i van regar conjuntament.

Els alumnes de segon de Primària van col·laborar amb l’hort de l’escola fent els cartells amb els noms de les espècies que es poden trobar. Juntament amb els nens/es de P5 els van col·locar i els més petits van explicar als més grans com cuiden l’hort cada setmana i quines són les característiques principals de les plantes.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *