Skip to main content

Decoracions amb les Taules Periòdiques

Durant les últimes classes d’informàtica amb el sr. Lázaro, els alumnes de 3r d’ESO van estar creant cartells per a cada element de la taula periòdica i frases utilitzant-ne les lletres que van servir per a decorar el hall del pavelló de secundària. Es van divertir molt creant-los i podeu jutjar el resultat vosaltres mateixos a les imatges.

Storm Chambers (3r ESO B)

Túnel de terror

El 31 d’octubre, el dia més espantós de l’any, els creatius estudiants de 4t d’ESO, amb l’ajuda d’alguns professors, van preparar un terrible túnel de terror que enguany reproduïa un orfenat de nens bojos, per això els estudiants es van disfressar amb roba infantil i es van pintar amb diferents tipus de maquillatge que buscaven provocar al públic el terror més extrem. A primera hora del matí, van pasar pel túnel els alumnes de primària i després del pati va arribar el torn dels alumnes de secundària. Tots s’ho van passar d’allò més bé!

Artin naghavi (3r ESOA)

La setmana de la ciència

Durant la setmana de la Ciència, els alumnes de diferents cursos van preparar activitats per oferir als altres alumnes de cursos inferiors. Així, els alumnes de 4 ESO van organitzar diferents jocs per als nens de 1r i 2n ESO que tenien l’objectiu d’estudiar els elements de la taula periòdica i els signes de la química. Per la seva banda, els alumnes de 3 ESO van preparar per a l’educació Infantil diferents activitats: per a P3 van preparar activitats de la flotatabilitat, per a P4 sobre la diferència entre calor i fred i per a P5, sobre de la gravetat. Finalment els alumnes de 1r de Batxillerat van preparar diferents vídeos i experiments que van mostrar als alumnes de 2 ESO.

Iulia Shelkovnikova

Les malalties i els alements químics

Cada any durant la Setmana de Ciència a la Secundària es fa una conferència d’un científic, enguany hem tingut l’honor de rebre el dr. Artuch que va explicar als alumnes de 3 i 4 d’ESO i de 1r i 2n de batxillerat diferents malalties metabòliques relacionades amb la deficiència d’alguns elements químics.

Stanislav Melnyk

Esta web utiliza cookies. Puedes ver aquí la Política de Cookies. Si continuas navegando estás aceptándola.    Ver
Privacidad