L’ESCOLA PARTICIPA DE NOU EN EL PROJECTE VIQUILLETRA

ViquilletraDonada la bona acollida que el curs passat va tenir el projecte Viquilletra entre els alumnes de l’escola, enguany ens hi hem tornat a apuntar. El concurs Viquilletra que és un projecte col·laboratiu en línia produït per LletrA de la Universitat Oberta de Catalunya que pretén estimular i compartir la lectura entre tots els centres de Catalunya que hi  participen. Els alumnes, individualment o agrupats de 2 en 2, han de realitzar un seguit d’activitats sobre una de les lectures que es fan durant el curs per tal de donar-la a conèixer a la resta d’estudiants. En el nostre centre, els alumnes de 2n han llegit la novel·la  Crispetes per la Norma Schwizer de Pere Pons i Clar i els alumnes de 3r Camps de Maduixes de Jordi Sierra i Fabra i a partir dels seus personatges i dels fets que els succeeixen han d’inventar entevistes, cartes, diaris personals, vides ocultes, còmics,etc. Les possibilitats són moltes i molt creatives. Creiem, sincerament, que en tots els aspectes, és una iniciativa molt interessant, ja que els alumnes treballen amb motivació i interès alhora d’escriure els textos i fer totes les activitats. Si esteu interessats en llegir les diferents activitats que van realitzant els alumnes podeu clicar aquest enllaç.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *