El col•legi SIL presenta “Healthy Avatars” al Yomo

El dimecres 1 de marc el col·legi SIL va presentar el projecte “Healthy Avatars” al Yomo (Youth Mobile Festival). El projecte està desenvolupant-se amb alumnes de 2n d’ESO i pretén fomentar els hàbits saludables des de quatreActiviats_Kahool_Healthy_Avatars_des2016 Foto Yomo_1_Edu_Hack (1) Fotos_grups_cooperatius_Tecnica_La_luna_gener_2017 temàtiques: l’alimentació, el descans, el benestar i l’activitat física.

El projecte fa servir una metodologia en grups cooperatius, d’indagació i descoberta, per a l’assoliment dels hàbits que tots els joves haurien integrar per dur a terme una vida més saludable. Immers en el projecte també hem desplegat una formació base i la creació de productes i experiències associades als àmbits tractats.

El disseny del projecte parteix del marc de mSchools Edu_Hack, en el qual hem participat professors del Col·legi, en un procés de cocreació amb altres docents, reunits el febrer de l’any passat, per tal de crear i desenvolupar, de forma col·laborativa, materials i experiències de qualitat amb l’ús innovador de la tecnologia digital a les aules.

Entre les 15 propostes finals, validades per mSchools i el Departament d’Ensenyament, nosaltres hem cocreat, desenvolupat i dut a terme el projecte “Healthy Avatars”. Actualment estem en fase de pilotatge conjuntament amb altres centres educatius de Barcelona.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *