Fase Nacional de Model de Parlament Europeu – León

Leon_Nacional Sesion_NacionalEls alumnes de 1r de Batxillerat del Col·legi SIL, Ildara Durán Tamaral, Marc Larrosa Durà i Stanislav Didkovskyi, classificats a la XVII Sessió Nacional del Model de Parlament Europeu, han participat exitosament durant els dies 24, 25, 26 i 27 de febrer a León, representant a la seva Comunitat Autònoma juntament amb altres companys seleccionats d’altres Centres escolars de Catalunya i de la resta de l’Estat. Han estat uns dies d’intensos debats i negociacions per a establir claúsules i resolucions sobre diversos temes d’interès en el marc de la Unió. Entre els temes que analitzaren es troven: la crisi dels refugiats, la discriminació de la dona al mercat laboral, l’empleo irregular i la transparencia empresarial a la UE o el mercat d’armes a la UE.

Felicitats a tots ells per arribar a aquesta fase i per el nivell d’excelència i esforç mostrats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *