SORTIDA DE P4 AL MUSEU DE LA XOCOLATA

EBeautyPlus_20170119105949_save ?????????? ?????????? ??????????ls nens i nenes de P4 van anar al Museu de la xocolata. Allà van conèixer la Xispeta de cacau, un follet molt simpàtic vingut de Madagascar, que els va explicar d’on ve la xocolata. Van observar l’arbre del cacau i van manipular el fruit. També van conèixer els ingredients i espècies que s’utilitzen per elaborar la xocolata i el seu procés de fabricació tant en l’actualitat com antigament. Van visitar el museu tot observant  les figures de xocolata i posteriorment van elaborar una per ells mateixos on varen dibuixar amb una mànega pastissera. Per últim, van tastar la xocolata, que per cert, era boníssima!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *