Treballem les emocions a 2n d’ESO

xerrada_emocions3_2neso xerrada_emocions2_2neso xerrada_emocions_2nesoEls alumnes de 2n d’ESO han assistir a una xerrada sobre les emocions impartida per professionals del Centre ITA de Barcelona. En aquesta sessió els alumnes han pogut treballar les 6 emocions bàsiques i la seva relació amb la motivació humana d’acord a la teoría de la estructura jerarquitzada de les necessitats humanes, estructura piramidal proposada per el psicòleg Abraham Maslow l’any 1943.
Els alumnes han treballat exemples pròxims a la seva realitat i edat, en que es posen de manifest de manera pràctica les emocions que tots expressem i com la seva detecció i gestió ha de ser motor per a regular la comprensió i adaptació al món que ens envolta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *