Excel•lent participació de 1r Btx al MEP Catalunya

Els alumnes de 1r de Batxillerat s’han classificat per a la I Sessió Autonòmica del Model de Parlament Europeu – MEP Catalunya 2016. En aquesta fase han mostrat un nivell d’excel•lència tant en els debats, en el marc de treball per comissions, com a l’Assemblea de delegats, representant a diverses comarques de Catalunya, que va tenir lloc a la Universitat Abat Oliba, durant el passat mes de novembre.
En aquesta Sessió els alumnes han treballat els temes de: la discriminació laboral de la dona a la UE, la crisi dels refugiats a l’Europa Schengen, el comerç armamentístic a Europa, les divergències del mercat laboral en el marc de la Unió.
Felicitats a tots els alumnes per el nivell del seu treball i per el bon ambient que han generat durant els 3 dies que ha durat la Sessió.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *