Treballant els òrgans del cos a P5

Els nens i nenes de P5 han començat un projecte nou molt interessant, estem descobrint com és el nostre cos per dins. Els òrgans, els ossos, les articulacions, els sentits, … Amb la informació que porten de casa i tot allò que treballen a l’escola, tots junts estan aprenent un munt de coses noves.

Com ja sabeu, el treball per projectes en aquestes edats és molt engrescador i estimulant pels infants, afavoreix el treball cooperatiu i la participació de tots els alumnes en el seu propi aprenentatge. Han de buscar informació, pensar, investigar, organitzar i posar-la en comú amb la resta dels companys practicant la seva expressió oral.sentits-3 sentits-2

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *