Els alumnes Teresa Artuch Pérez de Ciriza i Joel Albert Tarragón Marriott de 2n de Batxillerat han estat seleccionats com a Explainers a CosmoCaixa.

explainers_2_oct_sil-1 explainers_1_oct_sil-1 explainers_4_oct_silHan iniciat la seva formació i la seva tasca d’Explainers al Museu de la Ciència. El programa Explainers pretén potenciar les vocacions científiques i tecnològiques, les habilitats comunicatives i l’ús de l’anglès per a Science dels alumnes de Secundària mentre expliquen els experiments exposats al CosmoCaixa.
Aquesta experiència va néixer per iniciativa dels principals museus de ciència dels Estats Units d’Amèrica i, des del 1969 és el programa estrella del San Francisco Exploratorium.
Els alumnes es formen durant dues a tres setmanes per convertir-se en explainers de CosmoCaixa i, durant sis caps de setmana, expliquen als visitants del museu diferents experiments i conceptes. Amb la participació en aquest programa els alumnes consoliden coneixements en les àrees de la ciència i la tecnologia i, el públic de CosmoCaixa té l’oportunitat de gaudir-ne, de maner diferent, del coneixement científic.
Ja estan posant en pràctica tot el que han après, amb molt bon nivell, per cert, i gaudint de l’experiència.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *