Treballem els valors

Els  alumnes de primària hem començat a treballar  diferents valors dins l’aula per tal d’afavorir l’adquisició d’habilitats per a la prevenció i resolució pacífica de conflictes. Mitjançant aquestes activitats, elaborades i supervisades per la Fundació La Caixa, es millora i potencia  el creixement socioemocional i en valors. Els alumnes  assoleixen, d’aquesta manera, les competències que els permetran  viure i conviure en el món.Valors com l’empatia, comprensió, identitat, convivència i responsabilitat, entre d’altres, són desenvolupats per aconseguir que els nostres alumnes creixin de forma  individual i com a membres d’un grup.

dsc_0066 dsc_0065

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *