Projecte Kango!

Benvolgudes famílies,

Tal i com vàrem comentar a les reunions d’inici de curs, al web de l’escola podeu trobar l’enllaç amb la informació del programa Kango! impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i gratuït per tots els alumnes a partir de 8 anys. No només s’hi poden inscriure els alumnes que vinguin a l’escola en transport públic, sinó que els que vénen a peu o en cotxe particular i els deixen allunyats també poden tenir la targeta que permetrà avisar de l’arribada a l’escola. És interessant que hi doneu una ullada i us hi inscriviu. Les targetes sol·licitades arribaran a  l’escola i les lliurarem als vostres fills.

Projecte Kango! Ajuntament de Barcelona

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *