VIQUILLETRA

Aquest curs 2015-2016 els alumnes de 1r i 2n de l’ESO han participat al concurs Viquilletra que és un projecte col·laboratiu en línia produït per LetrA de la Universitat Oberta de Catlunya. Es tracta d’un espai wiqui que pretén estimular i compartir la lectura entre tots els centres de Catalunya que hi  participen. Els alumnes, agrupats de 2 en 2, han de realitzar un seguit d’activitats sobre una de les lectures que es fan durant el curs per tal de donar-la a conèixer a la resta d’estudiants. En el nostre centre, els alumnes de 1r han llegit la novel·la Asmir no vol fusells de Christobel Mattingley i els alumnes de 2n, Crispetes per la Norma Schwizer de Pere Pons i Clar i han inventat entrevistes, cartes, diaris personals, vides ocultes, etc. sobre els seus personatges. Durant el mes d’abril, a més, han hagut de realitzat una activitat col·laborativa valorant alguna de les activitats escrites per companys seus. Creiem, sincerament, que en tots els aspectes és una iniciativa molt interessant, ja que els alumnes han treballat amb motivació i interès alhora d’escriure els textos i fer totes les activitats. Si esteu interessats en llegir les diferents activitats dels alumnes podeu clicar aquest enllaç.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *