Alumnes del Col•legi SIL al Programa Investiga I+D+i

Els cinc alumnes de 4t d’ESO que es van presentar  la Fase Escolar del congrés per a investigadors promoguts per la Fundación San Patricio de Madrid, han estat seleccionats de entre més de3.000 candidats en diferents línees de recerca :

  • Línea de salut:Francisco Luis Muñoz Garcia
  • Línea d’energia: Albert Pérez Gallardo
  • Línea de tecnologies de la comunicació i la informació: Yinlena Xu
  • Línea de nanotecnologia i nous materials: Marc Larrosa Durà
  • Línea de biotecnologia: Anna Solé Papell

 

El programa Investiga I+D+i  (promogut pel Ministerio de Economía y Competitividad, el CSIC, Santander Universidades y Endesa) té com a objectiu principal fomentar el gust per la recerca en joves estudiants de tota Espanya, amb la finalitat que intercanviïn experiències, coneixement i inquietuds científiques.

 

Els representants de l’escola assistiran al congrés que tindrà lloc a Madrid el cap de setmana del 20 al 22 de maig acompanyats pel Sr. Lázaro, Cap del Departament de Ciències, i promotor d’aquesta experiència. És una gran oportunitat per relacionar-se amb companys d’altres comunitats i per desenvolupar el seu interès per la innovació, la recerca i la tasca investigadora.

 

La més sincera enhorabona pels estudiants i per l’equip de professors que ho han fet possible: Sr. Lázaro, Sr. Peig, Sr. De La Vega, Sr. Navarro i Sr. Julià.

Per a més informació podeu consultar el link  http://www.programainvestiga.org/?????????? ??????????

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *