Kango! Project

Dear families,

As told in the parents’ meetings, in the school website you will find a link with all the information about the Kango! a project created by Ajuntament de Barcelona  that provides all students from 8 years old with a card that will send a message to parents’ cell phones the moment your child enters school. We think this is s a good project to avoid traffic jams at rush hours. The school will receive the cards and hand them to your children.

Kango! Project Ajuntament de Barcelona

Projecte Kango!

Benvolgudes famílies,

Tal i com vàrem comentar a les reunions d’inici de curs, al web de l’escola podeu trobar l’enllaç amb la informació del programa Kango! impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i gratuït per tots els alumnes a partir de 8 anys. No només s’hi poden inscriure els alumnes que vinguin a l’escola en transport públic, sinó que els que vénen a peu o en cotxe particular i els deixen allunyats també poden tenir la targeta que permetrà avisar de l’arribada a l’escola. És interessant que hi doneu una ullada i us hi inscriviu. Les targetes sol·licitades arribaran a  l’escola i les lliurarem als vostres fills.

Projecte Kango! Ajuntament de Barcelona

Proyecto Kango!

Queridas familias,

Tal y como se comentó en las reuniones de inicio de curso, en el web del colegio encontrarán un enlace con la información del programa Kango! Impulsado por el Ajuntament de Barcelona y gratuito para todos los alumnos a partir de los 8 años. Se pueden inscribir alumnos que utilizan el transporte público, vienen en coche particular o andando al colegio de manera que permite avisar a las familias de su entrada en el colegio. Es interesante que le den una ojeada y que se inscriban. Se recibirán las tarjetas en el colegio y las entregaremos a sus hijos.

Proyecto Kango! Ajuntament de Barcelona